KOULUVALMENNUS II

Kouluvalmennusrinki II aloitti syyskuussa ja vastuuvalmentajana toimii Jonna Aaltonen.

Jonna on pitkän linjan ammattilainen ja aloittanut hevosalalla vuonna 1997 Ypäjältä hevosenhoitajan tutkinnolla. Sen jälkeen hän on jatkanut remonttiratsastajan linjalle ja tämän jälkeen suunnannut saappaat kohti Hollantia oppimaan alan töihin ja valmentautumaan Anky Van Grunsvenin luokse. Suomessa Jonna on työskennellyt mm. Kiki Nybergillä, Tanja Ylikoskella ja Equstomissa. Myöhemmin koulutusta on karttunut lisää Ypäjällä ratsastuksenohjaajan linjalla. Jonna on myös liiton hyväksymä kouluratsastuksen lajivalmentaja, sekä koulutuomari.

Jonna on kouluttanut ja kilpaillut menestyksekkäästi useilla eri hevosilla Intermediare I tasolle asti. Jonna on saanut paljon työkaluja omaan valmentamiseen ja ratsastukseen hänen omilta valmentajiltaan, joita ovat mm. Kiki Nyberg, Jenny Eriksson, Nipsu Porthan-Broddel sekä Janne Bergh.

"Valmennuksissa ja ratsutuksissa minulle on tärkeää huomioida asiakkaat yksilöinä ja tehdä tavoitteet sen mukaisesti. Edetä systemaattisesti kunkin omia tavotteita kohti. Ehdottoman tärkeänä pidän hyvää perusratsastusta ja hevosten rehellistä työskentelyä. Oikotietä onneen ei ole ja vain terveenä hevonen voi antaa parhaansa."

Tuntien hinnat ovat seuraavat;
30 min (vain nuoret hevoset) 50€
45 min yksityistunti 75€
60 min parituntina 50€/hlö.
Maneesimaksu 10e/ratsukko.
Valmennukset ovat ensisijaisesti seuran jäsenille, mutta myös muut ovat tervetulleita mikäli tilaa löytyy. 

 Lisätietoja 045-1053410 Heli-Maija