Seuraamme liittyminen tapahtuu Suomen Ratsastajainliiton sivujen kautta, täyttämällä jäsenhakemuksen. Jäsentietojen keräämiseen ja käsittelyyn liittyen löydät lisää tietoa täältä.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää ota yhteyttä jasensihteeri@paijathameenratsastajat.fi

Seuramme jäsenenä 

- voit osallistua erilaisiin tapahtumiin

- osallistua koulu- ja estevalmennuksiin

- osallistua erilaisille luennoille

- saat erilaisia etuja yhteistyökumppaneiltamme

  Suomen Ratsastajainliiton jäsenenä saat käyttöösi myös heidän tarjoamat edut, jotka löydät    tarkemmin täältä.

JÄSENHINNAT 2022

Seniorijäsen 


75€

Perheseniori

45€

Juniorijäsen


65€

Perhejuniori


45€

Kannatusjäsen

40€


Seuramme jäsenenä saat myös erilaisia etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Lahden Hööks myymälästä löydät kattavan valikoiman varusteita ja tarvikkeita ratsastajalle, hevoselle sekä koirille. Tervetuloa!

Kauppakeskus Maili, Ajokatu 55 15500 Lahti


Equuscare myöntää seuramme jäsenille normaali hintaisista tuotteista Lahden
liikkeestä ostettaessa seuraavasti: -5% säkkirehuista, -10%
lisäravinteista ja 15% tarvikkeista. Alennus ei koske lahjakortteja eikä
jo alennettuja-, testi- tai palvelutuotteita. Alennus on voimassa Lahden myymälässä jäsenkorttia näyttämällä.

Kisällinkatu 7, 15170 Lahti

www.hevosia.fiwww.orivet.fi

Laadukkaat hevoseläinlääkinnän palvelut Orimattilassa lähellä sinua ja hevostasi. Tarjoamme kattavat eläinlääkäripalvelut klinikalla ja kotitallillasi. Hevossairauksien erikoiseläinlääkäri Riikka Rusanen ja eläinlääkäri Laura Laakso hoitavat hevosia klinikalla ja tallikäynneillä päivittäin. Kangasalan hevospraktiikka Heikki Saarinen ottaa potilaita vastaan hevosklinikka Orivetissa muutaman kerran kuukaudessa. Eläinlääkäreillämme on käytössään laadukas uusi laitteisto, mikä mahdollistaa tarkat tutkimukset ja hyvän diagnostiikan. Kaikki laitteemme ovat helposti liikuteltavia myös tallikäynneille. Klinikan toiminta perustuu tiimityöhön hevosalan eri ammattilaisten kesken. Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja tämän päämäärän koemme saavuttavamme yhteistyön kautta. Eläinlääkärien lisäksi meillä toimii ryhmä oman alansa ammattilaisia, jotka auttavat saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen hevosesi hoidossa. Sairauksien hoidon ohella on tärkeää auttaa omistajia myös hevosen kuntoutuksessa eläinlääkärien hoitojen jälkeen. Tavoitteena tulevaisuudessa olisi vain ylläpitää hevosen terveyttä sairauden hoitamisen sijaan. Näin saamme kumppaniksi terveen ja tyytyväisen suoritushevosen, niin kilpailu- kuin harrastekäyttöön. Hyvinvoiva hevonen on ilo ja sen saavuttamiseksi tarvitsemme toisiamme: yhdessä olemme enemmän!